söndag 1 januari 2017

Återblick scrapåret 2016 - mina 10 bästa

Gott Nytt År! Hoppas att ni har haft en fin nyårsafton då ni firade ut 2016. Det hör nog till min egen tradition att ta ett återblick på mitt scrapår som gått. Kollade lite snabbt igenom mina bilder och valde ut 10 som jag kände mig mest stolt och glad över.
 
 
Först ut är kalender 2016. Vill du se fler bilder på den så klicka här. Att göra kalender hör också till min scrap tradition. :)
 
 
Papperskollektionen som är min absolut favorit under 2016 är "Coffee Talk Collection" från Heratfelt Creations. Jag älskar den så mycket att jag köpte faktisk hela kollektionen en gång till. Den finns att beställa från Kristinas Scrapbooking. Här gjorde jag ett chokladkort.
 
 
Med "Coffee Talk Collectionen" gjorde jag tre projekt för att söka som DT hos Heartfelt Creations. Tyvärr kom jag inte långt. Men jag hade jätte roligt när jag gjorde mina projekter och var glad och nöjd med det jag har åstadkommit. Den här var mitt bidrag nr 2.
 
 
I början på "mitt scrap karriär" köpte jag alla vackra papper jag såg och hade råd att köpa. Tänkte inte alls vad jag kunde använda pappret till. Numera försökte jag koncentrera mig på de pappers tillverkare som jag tyckte mest om. Graphic 45, Heartfelt Creations och Maja Design hör till de tre papperstillverkare som jag köpte mest av. Här är ett kort gjort med "Enchanted Collection" från Graphic 45. Vackra, sagolika papper.
 
 
Jag kan inte måla. Inte på riktigt. Men med mixed media kunde jag ändå göra tavlor. Här är en som jag gjorde inspirerad av en predikan jag hörde. Pastorn berättade om en fågel hon läste om som bygger bo bakom dånande vattenfall. En enkelt tavla.
 
 
Den här album gjorde jag till min käre man när han fyllde år.
 
 
 
Ännu ett album. Den här gången gjort med papper mest från Prima.http://chiscards.blogspot.se/2016/07/prima-album.html
 
 
Den här tavlan gjorde jag nog när vi var på semester. Har alltid tyckt om havet och den stämpeln med flickan på surfbräda är en av mina favorit stämplar från Magnolia.  
 
 
Ääää, min Alice låda som jag gjorde under oktober månad. Köpte hem, äntligen den här lek- och fantasifull papperskollektion från Graphic 45. Jag klädde inte bara om låda med papperskollektionen utan jag gjorde fler saker som passade in i lådan. Mycket tid hade jag spenderat i mitt scraprum. Men jag blev så nöjd. 
 
 
Sist men inte minst den här ljusgruppen jag gjorde på julafton. Väldigt nöjd med den. Tittar bakåt har jag lärt mig något nytt och tränat mer på att göra album och tavlor. 2017 verkar blir ett år av lärande på olika område. Man blir aldrig för gammal att lära nya saker. En uppmuntrande tanke eller hur? Önskar er Ett Gott Nytt scrap år där kreativiteten får flöda:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar